Pianoles

Heb jij altijd al willen leren piano spelen? Naast de koperlessen geef ik ook pianolessen aan huis, voor beginners (+/- de eerste drie lesjaren). Ik heb genoeg ervaring om jou de beginselen van het pianospelen te leren. Ik geef lessen in klassiek piano, met zo nu en dan een vleugje pop. Muziek maken moet leuk zijn, daarom kun je van mij een persoonlijke benadering verwachten. Samen proberen we het beste naar boven te halen, maar plezier staat natuurlijk voorop!

Lesmateriaal

Binnen de pianolessen maak ik gebruik van verschillende methodes (bijvoorbeeld Alfred’s Basic Piano Library, Hal Leonard Pianomethode, Piano Adventures, Folk Dean) en ook solostukken, quatre-mains werken en etudes. Bij aanvang van de lessen bekijken we samen welke methode het meest geschikt is!

Lestijd

De lessen duren 30, 45 of 60 minuten en worden wekelijks of om de twee weken gegeven (eens per 14 dagen daarbij alleen voor volwassenen). Je kunt maandag, woensdag, donderdag en vrijdag les volgen vanaf 10.00 uur in de gehele provincie Friesland en t/m een afstand van 50 kilometer vanaf Bitgummole. Deze lessen worden dus bij jou thuis gegeven. De eerste les is een proefles van 30 minuten en kost (het kleine bedrag) van €10.

Lesgeld 

De kosten voor de lessen bedragen €17,50 voor een half uur les, exclusief reiskosten. Kijk voor een volledig overzicht van de tarieven, inclusief reiskosten op de tarievenpagina.

Wil je meer informatie ontvangen of heb je interesse in een proefles, mail of bel mij dan!